De Schapendoes Club

 

 

Nieuws van en voor de leden
 

 
     

 van 't bestuur

 van de leden

 gezondheid

 buitenland

 herplaatsing

 in memoriam

 archief
 

Mijn vakantieshows met Benny Hill

Hallo ik ben Anne-Douwe Bouma, 10 jaar oud en heb een hond genaamd Tiny Scoundrel Benny Hill. Met Benny ga ik naar de show.

 
 

Ik ben naar de nationale (31-07-2011) en internationale (30-07-2011) show in Bremen geweest en daar is Benny beide dagen 1ste geworden met een uitmuntend (Grote pluim voor Benny!). Benny vond het hartstikke interessant en heeft 2 mooie dagen gehad.  De eerste dag was er een keurmeester uit Rusland vandaan en de tweede dag was er keurmeester uit GeorgiŽ vandaan.Ook zijn we naar de Eurodogshow in Leeuwarden geweest en daar is hij op de eerste dag 1ste geworden en toen moest hij ook tegen de andere reuen strijden en daar werd hij 2de van, dus heeft hij nu een reserve CAC gekregen.Op de tweede dag van de Eurodogshow in Leeuwarden is Benny weer 1ste geworden van de jeugdklas en heeft daarmee het Europese jeugdkampioenschap verworven, ook moest hij daarna in de erering lopen tegen andere winnaars uit de FCI groep 1 helaas werd hij daar niet geplaatst .

Al met al een heel mooie ervaringen opgedaan, met behulp van aardige keurmeesters allemaal en heel vriendelijke ringmeesters die goed duidelijk zijn en zeggen wat er van je verwacht wordt.

Het is dus wel een stimulans om Benny in de toekomst op meer shows te gaan uitbrengen, wat we(mijn vader en ik en uiteraard Benny) wel van plan zijn.

Met een groet van Anne-Douwe Bouma en met een poot van MIJN BENNY HILL

 
     
     
Op deze pagina's kunnen leden hun verhalen en/of belevenissen publiceren, per e-mail opsturen naar de webmaster
 
 Last updated 03-12-2015

 

disclaimer  © De Schapendoes Club  www.schapendoesclub.nl  webdesign J.W.G.