De Schapendoes Club

 


 

de Schapendoes Club
 

 
     

 bestuur

 formulieren

 reglementen

 lid worden

 regio's

 vak.opvang

 nood opvang 

De Schapendoes Club is op 07-08-2009 opgericht door een aantal liefhebbers en samenwerkende fokkers, en is op 19-08-2009 ingeschreven bij de K.v.K. onder nr.01160964 en sinds 11 mei 2010 erkend door de Raad van Beheer.


De Schapendoes Club is een democratische club, voor iedereen die geļnteresseerd is in de schapendoes en heeft als doelstelling om liefhebbers en fokkers bij elkaar te brengen, het uitwisselen van gegevens betreffende gezondheid, karakter en uiterlijk te stimuleren, om zo tot een verantwoord fokbeleid te komen zonder betutteling.


Om dit doel te bereiken organiseert de Schapendoes Club evenementen voor onze leden om op een ontspannen manier met elkaar kennis te maken, de hond te laten beoordelen en kennis te vergaren. Zoals de Beoordelingsdag in het voorjaar (meestal in mei), het Doezentreffen in het najaar (meestal september) en diverse wandelingen in de regio's.

De Schapendoes Club kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van het deelnemen aan  de door de Club georganiseerde activiteiten en evenementen.

Als u lid bent van de Schapendoes Club en een Facebook account heeft kunt u ook lid worden van de besloten Facebookpagina: Facebook groep Schapendoes Club

 
     


 
Last updated 20-02-2022

 

disclaimer  © De Schapendoes Club  www.schapendoesclub.nl  webdesign J.W.G.