De Schapendoes Club

 


 

Nood opvang
 

 
     

 bestuur

 formulieren

 reglementen

 lid worden

 regio's

 vak.opvang

 nood opvang


 

Gelukkig is het niet zo vaak nodig, maar het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen dat er met spoed een opvang gevonden moet worden voor een schapendoes.

We hebben één van onze leden, mevr. E.Jetten bereid gevonden om hier in te bemiddelen voor onze leden. En daarnaast zoeken wij vrijwilligers die dit (inden nodig) op zich willen nemen.

De bedoeling is dat deze opvang tijdelijk is en we denken aan de volgende situaties.
Plotselinge opnamen in het ziekenhuis en/of ernstige ziekte van de eigenaar, waardoor er op dat moment geen ander opvang mogelijk is. Een crisis situatie door scheiding e.d.
En er zullen ongetwijfeld ook andere situaties zijn, waar op zeer korte termijn een opvang nodig is.

Het is absoluut niet de bedoeling om deze mogelijkheid te gebruiken als een goedkoop vakantie adres, daar hebben we andere mogelijkheden voor zoals de vakantie opvang bemiddeling

Alle kosten die verbonden zijn aan de nood opvang zoals b.v. voer en dierenartskosten e.d. zijn voor de eigenaar en als de situatie thuis dusdanig is dat de hond niet terug naar huis kan, wordt er geholpen met het vinden van een nieuwe eigenaar en kan de hond op de herplaatsinglijst geplaatst worden, maar ook dan zijn de kosten die daarvoor gemaakt moeten worden voor de eigenaar.

Voor deze noodopvang neemt per e-mail contact op met
mevr. E.Jetten telf.06-25174781 e-mailadres: E.Jetten

 
 


gezellig joh extra gasten aan tafel
 

 
 


 

 Last updated 05-06-2020

 

disclaimer  © De Schapendoes Club  www.schapendoesclub.nl  webdesign J.W.G.